Strawberry Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits

Strawberry Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
Strawberry Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
1 Reviews | Review toevoegen
De bekende rode aardbeien boilies. Wie heeft er nu niet met deze boilie gevist? Toch zijn ze de laatste jaren een beetje vergeten. En juist daardoor kun je er vaak goed mee vangen!
‚ā¨¬†29,95
‚ā¨¬†24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
 
De bekende rode aardbeien boilies. Wie heeft er nu niet met deze boilie gevist? Toch zijn ze de laatste jaren een beetje vergeten door veel karpervissers. En juist daardoor kun je er vaak goed mee vangen. Een unieke boilie waarmee je ook op moeilijke waters kunt scoren!

De heerlijke zoete aardbeien flavour heeft een hoge aantrekkingskracht heeft op karper. Door de rode kleur valt hij ook goed op en zet de karpers direct aan tot azen. Profiteer nu van deze voordeelverpakking.

De Strawberry boilies hebben een diameter van 20 mm en zijn verpakt in 5 kilo zakken.

Wat is XL Baits?
XL Baits is ons huismerk waarin alleen de beste ingrediënten uit de diervoeder industrie zijn gebruikt. Zo worden de kwaliteit en smaak niet beïnvloed door allerlei chemische toevoegingen. De boilies komen rechtstreeks uit de fabriek van Pro Line en worden vers voor ons gedraaid. Waarom de boilies zo goedkoop zijn? Bij veel boilie merken betaal je vooral voor het merk. Deze boilies worden geleverd in blanco zakken, je betaalt dus alleen voor de boilie en niet voor dure marketing campagnes.

Tip: probeer ook eens de Scopex / Birdfood boilies, de Monster Crab boilies, de Cocos / Banana boilies, de Garlic / Robin Red boilies of de Tutti Frutti boilies.

Sorteren op:

Review toevoegen
Robert-Jan - 10-09-2019 14:30

Goede boilies en niet duur. Ze ruiken goed en ik heb er de eerste keer al mee gevangen. Ik heb er dus alle vertrouwen in!