Winkelwagen Geen producten
0
Onbeperkt

Waarom Karper XL?

Gratis verzending bij € 50
Levering binnen 1 dag
60 dagen retour
Niet goed? Geld terug
10% voor het goede doel

 
 
 

Pallatrax

Pallatrax is een topmerk uit Engeland en vooral bekend vanwege het 'steenlood'. Dit zijn kiezels met een wartel of inline kiezels die perfect geschikt zijn als werpgewicht. Deze stenen zijn 100% milieuvriendelijk en bovendien dressuur doorbrekend. De Stonze gewichten van Pallatrax zijn dan ook een steengoed alternatief voor lood. Daarnaast is ook de gedroogde aas range Dried Naturals erg populair!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Het gebruik van lood binnen de hengelsport staat al jaren ter discussie. Er gaan zelfs geluiden dat het gebruik van lood in de toekomst helemaal verboden wordt door de politiek. Doordat er veel lood wordt verspeeld, vooral binnen de zeevisserij maar ook bij het karpervissen, komen er allerlei giftige stoffen in het water en de bodem wat uiteraard slechts is voor het milieu.

Gelukkig worden er steeds meer alternatieven ontwikkeld voor het gebruik van lood. Pionier op dit gebied is Pallatrax, waarvan de Stonze gewichten door steeds meer karpervissers gebruikt worden als loodalternatief. De kiezels zijn verkrijgbaar in diverse groottes en net zo goed bruikbaar als lood. Bovendien vang je er vaak meer vissen mee, vooral op heldere dressuur waters met een steenachtige bodem hebben ze hun vangkracht al bewezen.


Bij Karper XL vind je alles voor het karpervissen. Maak je karperdroom waar!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW