Laarzen & Schoenen

Bij het vissen is het belangrijk dat je goed je voeten warm houd met warmtelaarzen, zeker in de koudere maanden van het jaar. Kies daarom voor thermolaarzen die je voeten lekker warm houden. Ook is het wel handig als je met je laarzen veilig door plassen water kunt lopen zonder natte sokken te krijgen. Uiteraard zijn alle vislaarzen ook waterdicht. Onmisbaar bij het karpervissen!
Thermolaarzen Syberian (-70 graden)
Thermolaarzen Syberian (-70 graden)
(15)
€ 79,95
Prijs per set
Thermolaarzen Arctic | Warmte Laarzen Lemigo
Korting -14%
Thermolaarzen Arctic Lemigo (-50 graden)
(5)
€ 69,95 € 59,95
Prijs per set
Thermolaarzen Lemigo (-30 graden)
Korting -20%
Thermolaarzen Lemigo (-30 graden)
(7)
€ 49,95 € 39,95
Prijs per set
Thermolaarzen Camo (-30 graden)
Thermolaarzen Camo (-30 graden)
(1)
€ 39,95
Prijs per set
Wader Thermolaarzen Kort Lemigo (-30 graden)
Korting -13%
Korte Thermolaarzen Lemigo (-30 graden)
(3)
€ 39,95 € 34,95
Prijs per set
Karper Clogs Groen (Lemigo)
Korting -28%
Karper Clogs Groen (Lemigo)
(0)
€ 17,95 € 12,95
Prijs per set

Vislaarzen

Bij het vissen zijn goede vislaarzen uiteraard onmisbaar. Ze moeten aan een aantal eisen voldoen. Allereerst moeten ze natuurlijk waterdicht zijn. Je hebt vaak te maken met regen en natte omstandigheden, waarbij je regelmatig door diepe plassen moet lopen om het water te kunnen bereiken. Daarnaast moeten ze een goede grip hebben zodat je ook op een steile helling veilig naar beneden kunt lopen zonder dat je het water in glijdt. Voor in de koudere maanden is het daarnaast wel lekker als de laarzen goed gevoerd zijn.

De vislaarzen die je hier vindt zijn uiteraard waterdicht zodat je zonder natte voeten te krijgen naar je stek kunt lopen. Ook hebben ze een goede grip op de zool en zijn ze veelal uitgevoerd in een donkergroene camouflage kleur. En met de warme fleece of isolatie voering ben je altijd verzekerd van warme voeten.
 

Thermolaarzen

Koude voeten is één van de meest voorkomende problemen bij het vissen. En niet alleen in de winter, maar ook in de herfst kan het al aardig koud zijn. Zeker als je ook gaat nachtvissen op karper kan het ‘s nachts al flink afkoelen. Goede en warme laarzen zijn dan ook geen overbodige luxe bij het vissen. Kies daarom voor thermolaarzen, zodat je nooit meer koude voeten hebt bij het vissen. Thermo laarzen zijn namelijk gemaakt van speciaal materiaal met een voering die goed isoleert. Door die thermo isolatie blijven je voeten altijd warm, ook bij temperaturen ver onder het vriespunt!
 

Lemigo laarzen

De groene laarzen van Lemigo zijn erg populair onder sportvissers. De Lemigo thermolaarzen zijn gemaakt van speciaal EVA isolatie materiaal. Dit materiaal is echt enorm licht, ongeveer 35% lichter vergeleken met normale rubberen laarzen. Hierdoor lopen de laarzen erg licht in tegenstelling tot veel andere lompe en zware warmte schoenen. Door de luchtkamers in de laars dringt de kou niet naar binnen en heb je geen last van bevroren tenen bij het vissen. Met de fleece binnenvoering van de Lemigo Grenlander blijven je voeten warm tot -30 graden. De Lemigo Arctic laarzen hebben een speciale isolatie voering waarmee je zelfs warm blijft bij temperaturen tot -50 graden. De voeringen zijn daarnaast ook verwijderbaar. Je kunt ze er dus prima uit halen om ze te wassen en schoon te maken. Met Lemigo ben je verzekerd van goede kwaliteit warmtelaarzen voor een erg betaalbare prijs!
 

Wintersport en Huskytochten

Thermolaarzen zijn natuurlijk niet alleen voor het vissen, jagen of outdoor activiteiten bedoeld. Ook op wintersport zijn deze laarzen ideaal. Ze lopen lekker licht en comfortabel en zitten een stuk fijner dan veel lompe moonboots. Bovendien zijn de laarzen waterdicht zodat er geen vocht van de sneeuw in door kan dringen en je voeten goed droog blijven. Ook bij huskytochten (hondensledetochten) in Lapland waarbij je urenlang stil op een slee zit of staat bij temperaturen van -30 graden of lager hebben de laarzen zich al bewezen. De Syberian Thermolaarzen blijven zelfs warm bij -70 graden!
 

Thermolaarzen kopen

Op zoek naar goede en warme thermolaarzen? Hier vind je diverse modellen thermo laarzen, van een laag model tot juist hoge laarzen. Voor iedere voet zit er wel een geschikte laars tussen. Sommige modellen gaan bijvoorbeeld alleen van maat 41 t/m 48, maar de Lemigo laarzen zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in de maten 39 t/m 50.

Tot slot nog een tip: je kunt het beste altijd een maat groter bestellen dan je normaal gesproken hebt, zodat je er ook met dikke sokken prima in past. En mocht je toch twijfelen kun je ook 2 verschillende maten thermolaarzen kopen. Je stuurt dan later gewoon de verkeerde maat weer terug.