Winkelwagen Geen producten
0
Onbeperkt

Waarom Karper XL?

Gratis verzending bij € 50
Levering binnen 1 dag
60 dagen retour
Niet goed? Geld terug
10% voor het goede doel

 
 
 

Draadloze beetmelders

Bij het karpervissen kun je niet altijd direct achter je hengels zitten, waardoor je je beetmelders niet hoort. Met een draadloze beetmelderset hoef je je geen zorgen meer te maken of je die aanbeet wel hoort. Hier vind je diverse draadloze sets. Ook ideaal voor het nachtvissen vanuit een tent!


Weergave:
 


Bezig met laden...

Draadloze beetmelder sets met ontvanger

Als je gaat nachtvissen en in je tent zit hoor je vaak je piepers een stuk minder goed. Maar als je 's nachts op je stretcher ligt te slapen wil je natuurlijk geen aanbeet missen. Kies daarom voor een beetmelderset met een draadloze ontvanger die je in je bivvy naast je hoofd zet.
 

Draadloze ontvanger / sounderbox

Een draadloze ontvanger (ook wel sounderbox genoemd) geeft alle signalen van de beetverklikkers op afstand aan je door. Ook als je wat verder van je hengels af zit en ze niet direct in het zicht hebt weet je zo zeker dat je geen aanbeten mist. Door de gekleurde LED's zie je bovendien direct welke beetmelder er precies af gaat.

Tip: vis je in de buurt van huizen en wil je geluidsoverlast voorkomen? Zet dan het geluid van je beetmelders zacht (of helemaal uit) en gebruik alleen je ontvanger.!


Bij Karper XL vind je alles voor het karpervissen. Maak je karperdroom waar!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW