Garlic & Robin Red Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits

Garlic & Robin Red Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
Garlic & Robin Red Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
1 Reviews | Review toevoegen
De donkerrode Garlic & Robin Red boilie is een killer op veel wateren door de kruidige mix van Robin Red en knoflook flavours. Met deze voordeel verpakking heb je genoeg boilies!
‚ā¨¬†29,95
‚ā¨¬†22,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
 
De donkerrode Garlic & Robin Red boilie is een killer op veel wateren door de kruidige mix van Robin Red en knoflook flavours. Met deze grote voordeel verpakking heb je genoeg boilies voor een flinke voercampagne. Ondanks de lage prijs zijn dit gewoon prima kwaliteit boilies uit de fabriek van het bekende aasmerk Pro Line.

De 20 mm boilies zitten verpakt in grote voordeel zakken van 5 kg.

Wat is XL Baits?
XL Baits is ons huismerk waarin alleen de beste ingrediënten uit de diervoeder industrie zijn gebruikt. Zo worden de kwaliteit en smaak niet beïnvloed door allerlei chemische toevoegingen. De boilies komen uit de fabriek van Pro Line en worden op een verantwoorde manier geproduceerd. Waarom ze dan toch zo goedkoop zijn? Bij veel boilies betaal je ook voor het merk. Deze boilies worden geleverd in blanco zakken, je betaalt dus alleen voor de boilie en niet voor dure reclame campagnes.

Tip: mix deze boilies met 1 van de andere populaire smaken zoals de Tutti Frutti boilies, Strawberry boiliesScopex / Birdfood boilies, Monstercrab boilies of Kokos & Banaan boilies.

Sorteren op:

Review toevoegen
Sebastiaan - 03-05-2021 18:36

Zeer goede boilies, ruiken lekker sterk zijn zacht van binnen... Goeie kwaliteit