Kokos & Banaan Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits

Kokos & Banaan Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
Kokos & Banaan Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
0 Reviews | Review toevoegen
Deze voordelige boilies zijn uitsluitend gemaakt van verantwoorde ingrediënten. Ideaal om een flinke voerstek mee op te bouwen of als je een lange karpersessie gepland hebt!
€ 29,95
€ 22,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Aantal: 
Bestellen
 
Deze voordelige boilies zijn uitsluitend gemaakt van verantwoorde ingrediënten. Ideaal om een flinke voerstek mee op te bouwen of als je een lange karpersessie gepland hebt. Doordat de ingrediënten goed kunnen uitlekken in het water is de aantrekkingskracht op karpers enorm. De heerlijke kokos en banaan flavours zorgen voor een uitstekende instant vangkracht!

De boilies hebben een diameter van 20 mm zijn verpakt in zakken van 5 kg.

Wat is XL Baits?
XL Baits is ons huismerk waarin alleen de beste ingrediënten uit de diervoeder industrie zijn gebruikt. Zo worden de kwaliteit en smaak niet beïnvloed door allerlei chemische toevoegingen. De boilies komen uit de fabriek van Pro Line en worden op een verantwoorde manier geproduceerd. Waarom ze dan toch zo goedkoop zijn? Bij veel boilies betaal je ook voor het merk. Deze boilies worden geleverd in blanco zakken, je betaalt dus alleen voor de boilie en niet voor dure reclame campagnes.

Tip: wat vaak goed werkt is het combineren van 2 verschillende smaken bij het voeren. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar de voordelige Tutti Frutti boilies, Strawberry boiliesScopex / Birdfood boilies, Monstercrab boilies of Garlic & Robin Red boilies. Succes verzekerd!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.