Monster Crab Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits

Monster Crab Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
Monster Crab Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
0 Reviews | Review toevoegen
Monster Crab boilies worden veel gebruikt bij het karpervissen. Hij ruikt misschien niet echt lekker, maar de karpers zijn er gek op. Een echte klassieker die monsterlijk goed vangt!

Levertijd

1 dag

‚ā¨¬†29,95
‚ā¨¬†19,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Monster Crab boilies worden veel gebruikt bij het karpervissen. Dat is natuurlijk niet voor niets! Hij ruikt misschien niet echt lekker. En om eerlijk te zijn stinkt hij gewoon. Maar de karpers denken hier blijkbaar anders over... De boilie is een echte klassieker die monsterlijk goed vangt!

Door de grove structuur waar ook wat birdfood in is verwerkt lekt de Monster Crab flavour goed uit. Hierdoor heeft hij een goede instant vangkracht. Je kunt deze boilie het hele jaar door gebruiken.

De Monstercrab boilies hebben een diameter van 20 mm en zijn verpakt in zakken van 5 kg.

Wat is XL Baits?
XL Baits is ons huismerk waarin alleen de beste ingrediënten uit de diervoeder industrie zijn gebruikt. Zo worden de kwaliteit en smaak niet beïnvloed door allerlei chemische toevoegingen. De boilies komen uit de fabriek van Pro Line en worden op een verantwoorde manier geproduceerd. Waarom ze dan toch zo goedkoop zijn? Bij veel boilies betaal je ook voor het merk. Deze boilies worden geleverd in blanco zakken, je betaalt dus alleen voor de boilie en niet voor dure reclame campagnes.

Tip: combineer eens 2 verschillende smaken bij het voeren. Kies bijvoorbeeld voor de Tutti Frutti boilies, Strawberry boilies, Kokos / Banaan boilies, Knoflook / Robin Red boilies of Scopex / Birdfood boilies. Succes verzekerd!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.