Scopex / Birdfood Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits

Scopex - Birdfood Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits Scopex / Birdfood Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
Scopex - Birdfood Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits Scopex / Birdfood Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
Scopex / Birdfood Boilies 20 mm 5 kg. XL Baits
0 Review | Review toevoegen
Deze gele Scopex boilie is goed verteerbaar doordat er extra Birdfood aan is toegevoegd. Je kunt hem hierdoor het hele jaar door succesvol inzetten. Heerlijke romige en zoete boilies!

Levertijd

1 dag

‚ā¨¬†29,95
‚ā¨¬†24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Deze gele Scopex boilie is goed verteerbaar doordat er extra Birdfood aan is toegevoegd. Je kunt hem hierdoor het hele jaar door succesvol inzetten. Scopex is al sinds het begin van het boilie tijdperk een van de beste flavours. De kenmerkende romige en zoete geur heeft in al die jaren nog niets aan vangkracht ingeboet. Een legendarische boilie die overal karper vangt!

De Scopex / Birdfood boilies hebben een diameter van 20 mm en zijn verpakt per 5 kilo.

Wat is XL Baits?
XL Baits is ons huismerk waarin alleen de beste ingrediënten uit de diervoeder industrie zijn gebruikt. Zo worden de kwaliteit en smaak niet beïnvloed door allerlei chemische toevoegingen. De boilies worden vers gedraaid in de fabriek van Pro Line volgens de strenge regels van de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. Waarom ze zo goedkoop zijn? De boilies worden geleverd in blanco zakken. Je betaalt dus niet voor het merk maar voor de boilie.

Tip: wat vaak goed werkt is het combineren van 2 verschillende boilies. Andere succesvolle smaken uit het XL Baits assortiment zijn de Tutti Frutti boilies, Strawberry boilies, Coco & Banana boilies, Garlic & Robin Red boilies en Monstercrab boilies.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.