Winkelwagen Geen producten

Waarom Karper XL?

Gratis verzending bij € 50
Levering binnen 1 dag
60 dagen retour
Niet goed? Geld terug
10% voor het goede doel

 
 
 

Over Karper XL

Bedrijfsgegevens

Karper XL
Maasdamsedijk 51 
3297 AK Puttershoek 
Nederland 

Email: info@karperxl.nl
Tel: 06-44978823 (alleen zakelijke contacten)

KvK-nr. 24436022
BTW-nr. NL199715233B01

Bankrekening: NL37 RABO 0129 7750 10
Tenaamstelling: Karper XL
BIC: RABONL2U

Waarom Karper XL?

We kunnen hier natuurlijk vertellen hoe innovatief, flexibel en klantvriendelijk we zijn. Dat we alle producten die je bestelt direct uit voorraad leveren. Of dat we niet moeilijk doen over retouren en je geld gewoon terug storten. Maar het beste kun je gewoon even kijken wat klanten over ons zeggen.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar info@karperxl.nl of vul het contactformulier in. Je kunt je vraag natuurlijk ook stellen via Twitter of Facebook.


Afhalen

Wil je een bestelling afhalen, of wil je de producten liever eerst zien voordat je ze koopt? Dan kun je uiteraard ook langskomen. Maak hiervoor dan wel even een afspraak door een e-mail te sturen naar info@karperxl.nl of gebruik het contactformulier op de website.


Goede doel

Wij doneren ieder jaar 10% van de opbrengst aan het goede doel. Door je karperspullen bij ons te bestellen maak je dus niet alleen je eigen karperdroom waar, maar ook de droom van veel mensen in een ontwikkelingsland.


Over ons

Bij Karper XL vind je een groot assortiment voor het vissen op karper. Ben je benieuwd wie er achter de website van Karper XL zit? Maak hier kennis met Johan Verzendaal, fervent karpervisser en oprichter van Karper XL.


Johan Verzendaal

Johan Verzendaal - Karper XLGraag stel ik mezelf even aan je voor! Als klein jongetje was ik al vaak langs de waterkant te vinden met mijn bamboehengel. Ik heb mijzelf vooral ontwikkeld tot een enthousiaste karpervisser, maar naast het karpervissen vis ik ook regelmatig op andere vissoorten in het binnen- of buitenland.

Sinds 2008 ben ik actief als Internet ondernemer en Online Marketeer. Ik liep al enige tijd rond met het idee om een online hengelsport webshop te openen. Er waren natuurlijk al een aantal webshops op de markt, maar die waren vaak niet gebruiksvriendelijk en bleken uit eigen ervaring niet altijd even betrouwbaar.

Toen ik in 2011 onverwachts SportvisWebshop kon overnemen, twijfelde ik dan ook geen moment. Op 22 november 2011 (mijn verjaardag) werd de compleet nieuwe webwinkel gelanceerd en was Karper XL een feit!

Door een goede samenwerking met groothandels, distributeurs en fabrikanten in zowel het binnen- en buitenland is het assortiment flink uitgebreid. Ik ben er dan ook trots op dat Karper XL in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een regelrecht succes.

Tip: Ben jij fan van roofvissen? Neem dan ook zeker eens een kijkje op Roofvis XL!
 

Bij Karper XL vind je alles voor het karpervissen. Maak je karperdroom waar!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW