Retouren

Ben je niet tevreden over je bestelling en wil je producten ruilen of terugsturen? Dat is geen probleem als het product nog in nieuwstaat is en bij voorkeur inclusief verpakking. Bij ons heb je maar liefst 60 dagen de tijd om producten retour te sturen.

Retourformulier
Gebruik bij voorkeur het retourformulier om producten retour te sturen. Je kunt natuurlijk ook zelf een briefje erbij doen of een e-mail sturen, vermeld dan wel duidelijk het ordernummer en je bankrekening gegevens voor een snelle afhandeling.

Retour sturen
Stuur de product(en) binnen 60 dagen na levering retour naar het onderstaande adres. Wij sturen dan een nieuw product op, of je krijgt het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug (meestal gewoon binnen 1 dag).

Karper XL
Maasdamsedijk 51
3297 AK Puttershoek
Nederland

Verzendkosten
De verzendkosten voor de retourzending zul je zelf moeten betalen, tenzij de fout bij ons ligt. Heb je bijvoorbeeld een verkeerd of kapot product geleverd gekregen? Dan nemen wij uiteraard de verzendkosten voor onze rekening. Neem dan wel even contact met ons op zodat wij je een verzendlabel toe kunnen sturen!

Uitzondering
Producten die speciaal op bestelling gemaakt worden, zoals vers gekookte partikels, kunnen niet retour gestuurd worden. Ook zichtbaar gedragen kleding kan niet retour genomen worden (je mag het natuurlijk wel passen).

Heb je nog vragen over het retour sturen van producten? Neem dan even contact met ons op via info@karperxl.nl.