Winkelwagen Geen producten
0
Onbeperkt

Waarom Karper XL?

Gratis verzending bij € 50
Levering binnen 1 dag
60 dagen retour
Niet goed? Geld terug
10% voor het goede doel

 
 
 

Foudralen

Wil jij beschadigingen aan je dure karperhengels voorkomen? Gebruik altijd een foudraal om je karperhengels veilig te beschermen tijdens het transport. Deze karperfoudralen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en stevig gevoerd.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Bescherm je hengels in een karperfoudraal

Ben je op zoek naar een nieuwe foedraal voor je karper hengels? Hier vind je diverse foudralen van hoge kwaliteit die perfect geschikt zijn om je hengels veilig in op te bergen en te vervoeren. Door een goede bescherming heb je langer plezier van je karperhengels!
 

Hoge kwaliteit foudralen

De meeste foudralen zijn voorzien van een comfortabele schouderband. Door deze gevoerde draagband kun je makkelijk je foudraal met hengels meenemen tijdens het lopen naar je stek of bijvoorbeeld op de fiets. De gevoerde binnenkant en bescherm flappen zorgen ervoor dat je hengels en molens niet kunnen beschadigen. Bovendien zorgen extra opbergvakken ervoor dat je ook bijvoorbeeld je banksticks, rod pod of paraplu er eenvoudig in op kunt bergen!
 

Foudraal voor het penvissen

Neem je maar één hengel mee in plaats van meerdere hengels? We hebben ook een aantal foudralen in het assortiment die geschikt zijn voor 1 opgetuigde hengel met molen. Ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld je penhengel!


Bij Karper XL vind je alles voor het karpervissen. Maak je karperdroom waar!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW