Gripz Wide Gape Hooks Karperhaken 10 st. (Pallatrax)

Gripz Wide Gape Hooks Karperhaken 10 st. (Pallatrax)
7 Reviews | Review toevoegen

Geen karpers verspelen als je zonder weerhaak vist? Probeer dan eens de Gripz haken. Deze weerhaakloze karperhaken hebben ribbels op de haakpunt!

€ 6,49
Prijs per 10
Aantal: 
Bestellen
Ben jij ook bang om karpers te verspelen als je zonder weerhaak vist? Probeer dan eens de nieuwe Gripz haken van Pallatrax. Deze weerhaakloze karperhaken hebben ribbels op de haakpunt waar normaal gesproken de weerhaak zit. Hierdoor heeft de haak voldoende grip om te blijven zitten, en heb je toch de voordelen van weerhaakloos vissen!

Kun je beter met of zonder weerhaak vissen? Voor veel karpervissers een onderwerp van discussie. Het voordeel van weerhaakloze haken is dat de haak makkelijk te verwijderen is en de bek van de karper minder snel beschadigd raakt. Op veel betaalwateren is het dan ook verboden om met weerhaken te vissen. Het nadeel is natuurlijk dat je hierdoor eerder vissen zal verspelen. En daarnaast kan een weerhaakloze haak juist in de bek gaan ‘snijden’ doordat hij niet vast zit, wat uiteraard alleen maar nadelige gevolgen heeft voor de gezondheid van vis.

Deze innovatieve karperhaak van Pallatrax combineert de beste eigenschappen van haken met weerhaak en haken zonder weerhaak. Ze haken net als weerhaakloze haken sneller in, zijn makkelijk te verwijderen en veroorzaken een kleinere wond in de karperbek. Tegelijkertijd blijft de haak goed zitten tijdens de dril door de horizontale ribbels op de haakpunt en heb je minder last van lossers.

De Gripz Hooks zijn Wide Gape karperhaken van hoge kwaliteit, hebben een matte Teflon coating en zijn vlijmscherp! Geleverd in een pakje met 10 stuks. Kies uit de maten 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 en 16. De kleinste maten (maat 10 t/m 16) zijn overigens ideaal voor het witvissen en feedervissen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Joska Keunekamp - 29-05-2018 17:15

Vandaag eens deze haak getest....
Krijg een aanbeet, sla aan, hij ging er van door en toen was het gebeurt....
Haak verbogen.
Op de foto ziet de haak er erg stevig uit, maar toen ik ze thuis had zag ik dat het maar dunne haakjes waren.
Het concept van die ribbeltjes zag ik zeker wel zitten.
Helaas liet deze haak aan kwaliteit te wensen over.

Claudio - 23-03-2018 10:06

Snelle levering, tijdige aankomst, uitstekend !!!

Walter - 18-02-2018 10:25

Snelle levering was een attentie bij netjes.
zeker aan te raden jullie service.

Fred - 27-12-2017 14:39

Haakjes besteld en er werd automatisch voor enveloppost (de goedkoopste mogelijkheid) gekozen. Wat mij betreft een plus. Een plus is ook de prijs en de snelle levering, ik kom zeker terug bij Karper XL!

Edu Juta - 10-08-2017 13:30

Vandaag op de steur gevist, 6 gevangen en 1 karper, geen losschieter en mooi gehaakt.

A.Feenstra - 19-07-2017 07:28

Haken zijn super scherp en geen beschadigingen aan de karperbek.
Ook nog geen losser's gehad, dus kortom, zeer tevreden.

sjaak slob - 16-08-2016 17:18

Haken getest en ben er zeer tevreden over. 6karpers gevangen en geen èèn losschieter.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten