Hayabusa P2 Karperhaken (10 st.)

Hayabusa P1 Karperhaken | 10 haken
Hayabusa P2 Karperhaken (10 st.)
0 Review | Review toevoegen
De P2 karperhaak is een 'Long Shank hook' met een lange rechte haaksteel en een naar binnen gedraaid oog. Een agressieve haak die snel prikt!

Levertijd

1 dag

‚ā¨¬†5,95
‚ā¨¬†4,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
De P2 karperhaken van Hayabusa zijn een zogenaamde 'Long Shank hook'. Long Shank haken hebben een lange rechte haaksteel. Hierdoor zal deze haak veel eerder prikken in de karperbek dan andere karperhaken. Bovendien staat het haakoog iets naar binnen gedraaid wat hetzelfde effect heeft als een 'line-aligner'. Hierdoor is de inhaking nog beter en wordt de karper sneller gehaakt.

Dit is een perfecte haak voor het karpervissen op water met veel dressuur. De slimme karpers proberen hier namelijk vaak je haakaas weer uit te spugen zonder zich te haken. Daar hebben ze met deze haak echter een stuk meer moeite mee. Het is daarom een goede haak om schuwe en voorzichtige karpers te vangen!

Deze P2 haken zijn zoals je van Hayabusa gewend bent van topkwaliteit. Een sterke en betrouwbare haak met een vlijmscherpe haakpunt. Ieder pakje bevat 10 haken. Kies uit de maten 2, 4 of 6!

Tip: ook geschikt voor het maken van bijvoorbeeld pop-up rigs.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.