Karper Foudraal Camo 3 hengels 160 cm

Karper Foudraal Camo 3 hengels 160 cm
Karper Foudraal Camo 3 hengels 160 cm
0 Reviews | Review toevoegen

Een mooie en praktische foudraal om je karperhengels of feederhengels in mee te nemen onderweg naar het water. Perfect voor feederhengels of de wat kortere 'stalker' hengels.

Levertijd

1 dag

€ 30,95
€ 25,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Een mooie en praktische foudraal om je karperhengels of feederhengels in mee te nemen onderweg naar het water. Omdat de lengte net wat korter is dan een standaard foudraal is hij vooral geschikt voor feederhengels of zogenaamde 'stalker' hengels die vaak wat korter zijn. In de foudraal zijn er 3 ritsvakken waarin je totaal 3 hengels met molen in kwijt kunt. Daarnaast zitten er aan de zijkant nog 2 extra opbergvakken voor wat kleinere visspullen.

De lengte van deze camouflage foudraal is 160 cm.

Let op: Deze camouflage foudraal heeft ook gewoon een schouder draagband (die is alleen niet zichtbaar op de foto). Daarnaast zijn de verschillende hengelvakken netjes van elkaar gescheiden waarbij ieder vak ook een eigen rits heeft. Je hengels kunnen daardoor niet tegen elkaar aan gaan en beschadigen in de foudraal.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten