Karper Schepnet Controller Round + Steel (PB Products)

Karper Schepnet Controller Round + Steel (PB Products)
0 Reviews | Review toevoegen

Dit innovatieve schepnet van PB Products heeft een groot rond inklapbaar frame dat erg sterk is. Hiermee kun je bijvoorbeeld heel makkelijk wier, lelies of riet aan de kant duwen.

€ 179,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Dit innovatieve schepnet van PB Products is totaal anders dan alle andere karpernetten. Het landingsnet heeft een groot rond inklapbaar frame dat erg sterk is. Hiermee kun je bijvoorbeeld heel makkelijk wier, lelies of riet aan de kant duwen. Het net heeft een diameter van 80 cm en een diepte van 90 cm. Door de 4 ingebouwde net floats blijft hij ook goed drijven.

De bijgeleverde steel bestaat uit 1 deel en is 1,80 meter lang. Het is een sterke schepnetsteel die door het universele schroefdraad eventueel ook voor andere netten gebruikt kan worden. Het net zelf is inklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen. Zowel de steel als het net worden geleverd in een luxe opberghoes zodat je hem makkelijk mee kunt nemen.
 
  • Een uniek karper schepnet met een rond metalen frame
  • Ideaal bij rietkragen, lelievelden of veel wiergroei
  • Hiermee duw je de planten of het riet makkelijk aan de kant
  • Het net is van zacht visvriendelijk materiaal met 10 mm mazen
  • Wordt geleverd inclusief schepnetsteel en luxe opberghoezen

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten