Ronnie Rig 2 st. (PB Products)

Ronnie Rig 2 st. (PB Products)
0 Reviews | Review toevoegen

De Ronnie Rig is een uiterst effectieve onderlijn voor het vissen met een pop-up montage. Deze Ronnie Rigs van PB Products zijn kant en klaar geknoopt. Kies uit maat 4 of maat 6!

€ 4,95
Prijs per 2
Aantal: 
Bestellen

De Ronnie Rig is een uiterst effectieve onderlijn voor het vissen met een pop-up montage. Deze Ronnie Rigs van PB Products zijn kant en klaar geknoopt. Erg makkelijk als je snel een onderlijn wilt bevestigen tijdens het karpervissen zonder zelf te hoeven knopen.

Waarom is de Ronnie Rig zo effectief? Deze subtiele pop-up presentatie ligt heel laag bij de bodem. Hierdoor lijkt het erg op normaal bodemaas en zal het schuwe karpers niet zo snel af schrikken. De haak heeft daarbij volledige vrijheid en zal met zijn verlengde haaksteel altijd perfect in de onderlip van de karper prikken. 

De Ronnie Rigs zijn voorzien van een vlijmscherpe Curved KD Hook. Ze worden geleverd in een pakje met 2 stuks. Kies uit maat 4 of maat 6!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten