X-Stiff Aligners Straight 8 st. (PB Products)

X-Stiff Aligners Straight 8 st. (PB Products)
0 Reviews | Review toevoegen

Zet deze rechte Line Aligner op je haak om de haaksteel te verlengen. Een langere haaksteel zorgt namelijk voor een betere indraai hoek zodat de haak sneller en beter prikt.

€ 4,95
Prijs per 8
Aantal: 
Bestellen
De Straight Aligner van PB Products is een line aligner die je op de haaksteel kan schuiven. In tegenstelling tot de meeste andere line aligners is deze aligner recht. Door hem op een kort-stelige haak te zetten kun je een langere haaksteel nabootsen. Een lange haaksteel zorgt namelijk voor een betere indraai hoek zodat de haak sneller en beter prikt in de karperbek. 

Waarom zou je deze aligner op een haak met een korte haaksteel (Short Shank hook) plaatsen? Je kunt toch ook gewoon een haak met een lange haaksteel gebruiken (Long Shank hook)? Heel eenvoudig, een kortstelige haak is simpelweg veel sterker dan langstelige haken. Dat maakt hem ideaal voor het vissen bij obstakels, omdat je er tijdens de dril extra veel druk mee uit kunt oefenen op de karper. Met een line aligner heb je dus zowel het voordeel van een lange haaksteel (snellere inhaking) als ook het voordeel van de korte haaksteel (extra sterk).

Ze worden geleverd per 8 stuks in 3 verschillende kleuren.
 
  • Verleng de steel van je haak met deze rechte line aligners
  • Een langere haaksteel zorgt namelijk voor een betere inhaking
  • Gebruik ze op sterke en korte haken voor het vissen bij obstakels
  • Door het X-Stiff materiaal zijn ze extra stevig en blijven ze goed zitten
  • Verkrijgbaar in de bekende camouflage kleuren Gravel, Silt en Weed

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten