Snail Zigligners & Foam set (PB Products)

Snail Zigligners & Foam set (PB Products)
0 Reviews | Review toevoegen

Deze set bevat de benodigdheden om zelf een rig rig te maken. De Snail Zigliners & Foam set bestaat uit 4 zigligners (roze, geel, wit en zwart) en 2 stukken foam (geel en zwart).

Levertijd

1 dag

€ 5,49
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Als het erg warm is en de karpers niet erg actief zijn kan een zig rig uitkomst bieden. Deze set bevat de benodigdheden om zelf een rig rig te maken. Het werkt erg eenvoudig: de Zigligners zijn een soort line aligner in de vorm van een slakje, die je op je karperhaak kunt schuiven. Door de ronde uitsparing doe je een stukje foam om hem te laten drijven. 

De Snail Zigliners & Foam set van PB Products bestaat uit 4 zigligners (roze, geel, wit en zwart) en 2 stukken foam (geel en zwart). Met het meegeleverde tooltje kun je ze makkelijk monteren. Probeer het eens in de zomer als de karper het laat afweten!

Tip: De meeste haken zijn eigenlijk wel geschikt om te gebruiken met deze zigligners. Veel gebruikt worden bijvoorbeeld de Anti Eject Hook, de Super Strong Hook of de Jungle Hook van PB Products. Vaak wordt hierbij voor een kleine haakmaat gekozen (bijvoorbeeld haak maat 8 of 10). Je kunt ook een grotere haak (maat 6) gebruiken, maar dan heb je wel meer foam nodig voor het drijfvermogen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten