Nymph Zigligners & Foam set (PB Products)

Nymph Zigligners & Foam set (PB Products)
0 Reviews | Review toevoegen

Het zigvissen op karper kan erg succesvol zijn, vooral in de warme zomermaanden. Met deze set maak je voortaan zelf je zig rigs. De aligner heeft de vorm van een muggenlarve (nymf).

Levertijd

1 dag

€ 5,49
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Het zigvissen op karper kan erg succesvol zijn, vooral in de warme zomermaanden. Met deze set van PB Products maak je voortaan zelf je zig rigs. De aligner heeft de vorm van een muggenlarve (nymf) en kun je zo op de haak schuiven. Met het stukje foam maak je hem drijvend waardoor je hem op half water kunt aanbieden.

De set bestaat uit 4 zigligners in verschillende kleuren (zwart, geel, roze, wit) en en 2 kleuren foam (wit en lichtbruin). Daarnaast wordt er een handig hulpmiddel meegeleverd om het foam te monteren.

Tip: Je kunt de zigliners gebruiken in combinatie met de meeste haaktypes (bijvoorbeeld de Anti Eject haken, de Super Strong haken of de Jungle karperhaken). Het beste kun je een wat kleinere maat gebruiken (bijvoorbeeld maat 8 of 10) of eventueel een maat 6 op water met grotere vissen. Houdt er wel rekening mee dat een grotere haak meer drijfvermogen nodig heeft, dus hiervoor heb je meer foam nodig dan bij een kleine haak.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten