Leadcore + Quick Change + Lead clip 2 st.

Leadcore + Quick Change + Lead clip 2 st.
Leadcore + Quick Change + Lead clip 2 st.
0 Reviews | Review toevoegen

De set bestaat uit 2 complete leadcore leaders inclusief leadclips en quick change swivels. Ze zijn al helemaal in elkaar gezet, dus je hoeft ze niet zelf meer te knopen!

Levertijd

1 dag

€ 6,95
€ 4,95
Prijs per set

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De laatste meter is bij het karpervissen super belangrijk. Zeker als er veel gevist wordt zijn karpers vaak erg schuw. Ze schrikken dan al snel als ze iets ongewoons zien of voelen. Het leadcore leader systeem is hiervoor een perfecte oplossing!

De leadcore leader is een gevlochten leader met een kern van lood. Door deze loodkern ligt hij gegarandeerd strak tegen de bodem zodat de karper je lijn niet zal opmerken. De leadcore leader is 60 cm. lang en groen gecamoufleerd.

De set bestaat uit 2 complete lead core leader systemen inclusief quick change swivel (maat 8), leadclip en anti-tangle-sleeve. Ze zijn al helemaal in elkaar gezet, dus je hoeft ze niet zelf meer te knopen!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten