PVA Set compleet (PB Products)

PVA set Original / Stick (PB Products)
PVA Set compleet (PB Products)
0 Reviews | Review toevoegen

PVA lost snel op in water, en is daarom zeer geschikt om eenvoudig een compacte voerplek bij je haakaas te krijgen. Deze PVA set bestaat uit een koker, stamper en 5 meter PVA kous.

€ 13,49
Prijs per set
Aantal: 
Bestellen
PVA lost snel op in water, en is daarom zeer geschikt om eenvoudig een compacte voerplek bij je haakaas te krijgen! Door boilies, boliekruim, pellets en dergelijke in PVA aan je rig te bevestigen, zal de karper je haakaas snel kunnen vinden.

Omdat dit PVA product fijne mazen heeft is het ook geschikt voor (grond)voer en maden. Als je extra attractors zoals een boiliedip toevoegt moeten deze wel op oliebasis zijn.
 
Deze complete PVA set bestaat uit een koker, stamper en 5 meter PVA kous. Je kunt kiezen uit 2 soorten, de 'Original' en de 'Stick'. De 'Original' is 50 mm. breed en gebruik je om PVA zakjes te maken. De 'Stick' versie is maximaal 16 mm. breed en wordt veel gebruikt om voersticks te maken waar de rig doorheen loopt.

Tip: bestel hier een handige PVA refill. Als je funnelweb dan op is hoef je namelijk geen complete set te kopen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten