PVA vriendelijke partikels van Baitzone

100% PVA vriendelijke partikels van Baitzone

Baitzone is een Engelse producent van PVA vriendelijke partikels en andere aassoorten. In Nederland is het merk nog niet zo lang verkrijgbaar, maar de professionele karpervissers die voor kwaliteit gaan weten de producten van Baitzone inmiddels al lang te vinden!

100% PVA vriendelijk
De producten van Baitzone onderscheiden zich van andere merken doordat ze 100% PVA vriendelijk zijn. Partikels en PVA gaan vaak niet samen, omdat door het vocht uit de partikels het PVA al oplost voordat het in het water ligt. Deze partikels kun je echter met een gerust hart gebruiken om je funnelweb of PVA zakjes mee op te vullen. Hiermee creëer je eenvoudig een aantrekkelijke mini voerplek precies rondom je haakaas!

Over Baitzone
Baitzone is ontstaan in 2009 toen Engelse karpervissers tegen het probleem aanliepen dat er geen PVA vriendelijke aassoorten op de markt verkrijgbaar waren. Vanuit deze gedachte hebben zij toen een range ontwikkeld met 100% PVA vriendelijk aas, welke nog steeds uitgebreid wordt met nieuwe producten.

De aassoorten zijn van de hoogste kwaliteit en worden voor een goede prijs geleverd in een herbruikbare emmer. Het aas is op een natuurlijke manier geconserveerd en direct klaar voor gebruik zonder verdere voorbereidingen. Je trekt dus een emmer open en gaat vissen!

De voordelen in het kort
1. Gemak: rechtstreeks uit de emmer klaar voor gebruik.
2. Voordelig: blijft maanden lang vers, zelfs na opening.
3. PVA vriendelijk: je PVA zakjes / sticks lossen niet op.
4. Bewezen vangkracht: uitstekend getest door experts.
 

    02-08-2012 00:00