Winkelwagen Geen producten

Waarom Karper XL?

Gratis verzending bij € 50
Levering binnen 1 dag
60 dagen retour
Niet goed? Geld terug
10% voor het goede doel

 
 
 

Nieuwe smaken Sugar Nugget boilies en pop-ups

Sugar Nuggets: een nieuwe generatie boilies en pop-ups

Het assortiment boilies en pop-ups van Jenzi heeft een uitstekende vangkracht die ruimschoots bewezen is. De populaire Sugar Nuggets zijn daarom uitgebreid met diverse nieuwe smaken. Daarbij zijn deze Sugar Nuggets ook nog steeds enorm scherp geprijsd. Want dat is precies waar de producten van Jenzi voor staan: Duitse kwaliteit voor een betaalbare prijs!

De productie vindt plaats op een verantwoorde manier waarbij het belang van de karper altijd voorop staat. Er worden daarom alleen de beste ingrediënten gebruikt uit de levensmiddelen industrie. Bindmiddelen die niet oplossen en allerlei chemische toevoegingen die de kwaliteit en smaak van de boilie sterk kunnen beïnvloeden vind je hier dan ook niet in terug.

Jenzi Premium BoiliesPremium boilies
De boilies hebben een grove structuur waardoor alle lokstoffen goed vrij komen in het water. Hierdoor hebben de boilies gegarandeerd een hoge aantrekkingskracht op de karpers. De Premium boilies zijn verreikt met natuurlijke additieven en stimulerende aminozuren die de karpers aanzetten tot azen. De boilies zijn verkrijgbaar in twee verschillende diameters (16 mm of 20 mm) en worden geleverd in zakken van 1 kg.

Jenzi Pop-upsPop-ups
Pop-up boilies verschillen van normale boilies omdat ze drijven. Hierdoor kun je je haakaas net iets boven de bodem laten zweven voor extra aantrekkingskracht! Waar bij andere merken de pop-ups vaak in kleine doosjes verpakt zijn, worden de pop-up boilies van Jenzi voor dezelfde prijs geleverd maar dan in een royale verpakking van maar liefst 125 gram. De pot is voorzien van een stevig schroefdeksel zodat je ze veilig in je vistas mee kunt nemen.

Unieke smaken
De boilies en pop-ups zijn in 11 verschillende smaken leverbaar met ieder hun eigen unieke kleur, geur en smaak eigenschappen. Kies uit één van de volgende populaire smaken!

Smaak Kleur
Aardbei Rood
Bloed / Lever Bruin-rood
Bos Honing Oranje
Fish Birdfood Blauw-groen
Maïs Crush Mix Geel
Mossel Groen
Robin Red Geel-rood
Scopex Geel
Tijgernoot Crush Mix Bruin
Tutti Frutti Licht oranje
Vanille Wit
Sugar Nuggets

    07-03-2013 00:00

Bij Karper XL vind je alles voor het karpervissen. Maak je karperdroom waar!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW