Nieuwe Easy2Hook haken nu verkrijgbaar!

Eenvoudig haken bevestigen met Easy2Hook

De nieuwe vishaken van Easy2Hook hebben voor een doorbraak gezorgd binnen de hengelsport! Deze innovatieve haken zijn heel simpel binnen enkele seconden te bevestigen aan je lijn of rig zonder lastige knopen.

Vishaken worden standaard voorzien van een bled of oog. Het belangrijkste voordeel van een bledje is dat de haak mooi recht aan de lijn vastzit. Omdat een haak met bledje echter moeilijk te bevestigen is kiezen de meeste sportvissers voor een haak met oog. De nieuwe haken van Easy2Hook zijn nóg eenvoudiger te bevestigen dan de traditionele haken met oog, en zitten bovendien automatisch recht onder de lijn waardoor de inhaking maximaal is.

Easy 2 HookIn tegenstelling tot de bestaande vishaken wordt de lijn hierbij echter niet meer aan een bledje of oog gemonteerd. In dit nieuwe gepatenteerde ontwerp zit er een klein bobbeltje op de haaksteel en een gebogen opening aan het einde van de haak. Dit stelt je in staat om binnen 5 seconden een haak stevig te bevestigen, zonder dat er een knoop aan te pas komt!


Simpele bevestiging in 4 stappen

Volg onderstaande instructies op om de Easy2Hook haken te bevestigen.

1. Maak een lus in de lijn door hem dubbel te vouwen.
2. Leg deze lus achter het bevestigingspunt op de achterkant de haaksteel.
3. Wikkel je lijn minimaal 4 keer om de steel richting de opening.
4. Knip het korte eind van de lijn af als deze in de opening zit.



Onder het merk Easy2Hook is er een complete range vishaken uitgebracht, waaronder ook karperhaken. Alle haken worden geproduceerd door Mustad, de grootste fabrikant van vishaken wereldwijd. Een simpele maar unieke innovatie die een revolutie betekent binnen het ontwerp van haken!

    16-04-2012 00:00