Nieuwe betaalmethodes voor klanten uit België

Als je in België woont was je altijd aangewezen om via PayPal of bankoverschrijving te betalen. Daarom zijn er nu 2 nieuwe betaalopties toegevoegd. Voortaan kun je een bestelling ook betalen via SofortBanking en Mister Cash / Bancontact. Een snelle en veilige manier van betalen!

Bancontact / Mister Cash
Bancontact MisterCashMister Cash is een veilige online betaalmethode geschikt voor Belgische klanten die bankieren bij een van de volgende banken: AXA bank, CBC, Dexia, FINTRO, Fortis, ING, KBC en VDK Spaarbank. Je hoeft zich hiervoor niet te registreren, maar kunt gewoon met je bankpas betalen in de veilige internet betaalomgeving van je bank. Omdat de transactie binnen enkele seconden voltooid is, wordt je bestelling gelijk verstuurd.

SofortBankingSofortBanking
SofortBanking is een Europese betaalmethode die internationaal steeds meer gebruikt wordt. Dit betaalmiddel is vooral populair in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en België. Het is een veilig systeem dat voldoet aan alle veiligheidseisen die betrekking hebben op online betalen. Zonder registratie of creditcard kun je hierbij veilig inloggen met je vertrouwde online banking gegevens. Omdat het geld gelijk wordt overgemaakt kunnen wij je bestelling ook direct versturen!

    01-05-2012 00:00