Verstelbare Staafmarker set 5,7 meter + Auto LED

Verstelbare Staafmarker set 5,7 meter + Auto LED
0 Reviews | Review toevoegen

Dit is de perfecte staafmarker voor het karpervissen om je stek te markeren. Hij heeft namelijk een automatische verlichting en past ook de lengte automatisch aan voor de diepte.

€ 119,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Dit is de perfecte staafmarker voor het karpervissen om je stek te markeren. Hij heeft namelijk een automatische verlichting die zichzelf inschakelt als het donker wordt en weer uit gaat als het licht is. Maar bovendien past hij de lengte ook automatisch aan voor de diepte van het water!

Hoe het werkt? Het bovenste deel van de marker is telescopisch uitschuifbaar van 1 naar 1,70 meter. Normaal gesproken moet je er steeds een heel deel van 100 cm of 50 cm aanschroeven, waardoor de marker vaak net te kort of te lang is voor een bepaalde diepte. Dit telescopische topdeel zal zich echter automatisch aanpassen voor een diepteverschil van maximaal 70 cm. Hierdoor staat hij altijd mooi in het water.

De andere 4 delen zijn steeds 1 meter lang. Hierdoor is de maximale lengte 5,70 meter als je alle delen eraan schroeft. Maar je kunt natuurlijk ook delen weg laten als het niet zo diep is. De Auto Led verlichting werkt op 2 AAA batterijen en is verkrijgbaar in de kleuren rood of groen.

De verstelbare staafmarker set bestaat uit de volgende onderdelen
 
  • 4 Staafmarker delen van 100 cm
  • 1 Telescopisch staafmarker topdeel met reflectors en Auto led verlichting
  • Het topdeel past de lengte automatisch aan van 100 cm tot 170 cm
  • 1 Plat ankergewicht van 1 kg.
  • Handige opberghoes

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten