Staafmarker set 6 meter + Auto LED

Staafmarker set 6 meter + Auto LED
0 Reviews | Review toevoegen

Deze staafmarker met LED verlichting is ideaal om je stekken te markeren. Omdat de lichtkop automatisch aan gaat in het donker is hij perfect voor het nachtvissen. Makkelijk te monteren!

€ 99,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Deze staafmarker met LED verlichting is ideaal om je stekken te markeren. Omdat de lichtkop automatisch aan gaat in het donker is hij perfect voor het nachtvissen. Met deze verlichte staafmarkers kun je dus zowel overdag als ook 's nachts je stek gewoon goed zien liggen. Hij is makkelijk in elkaar te schroeven en veilig in gebruik.

De marker set is compleet inclusief een ankergewicht. Het ankergewicht weegt 1 kg en staat door de platte vorm als een huis op de bodem. Hij zal hierdoor ook niet verplaatst worden als het hard waait. Tegelijk is het een heel veilig systeem: als je lijn er tijdens de dril tegenaan komt zal de marker omklappen zonder dat deze verplaatst wordt.

De totale lengte van de staafmarker is 6 meter. Hij is hierdoor geschikt voor wateren met een maximale diepte van 5,5 - 5,8 meter. Uiteraard kun je de marker inkorten als het minder diep is door gewoon niet alle delen eraan te schroeven. Hij werkt op 2 x AAA batterijen.

De marker set bestaat uit de volgende onderdelen
 
  • 5 Staafmarker delen van 1 meter
  • 1 Staafmarker deel van 50 cm.
  • 1 Topdeel met reflectors en Auto LED verlichting (rood of groen)
  • 1 Plat ankergewicht van 1 kg.
  • Handige opberghoes

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten