Karperlood Flat Pear Wartel Lood
0 Reviews | Review toevoegen

Het bekende Flat Pear Lead is een plat karperlood dat perfecte inhaking eigenschappen heeft. Daarnaast blijft het lood door de platte vorm goed liggen!

€ 2,95
€ 1,75
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Het bekende Flat Pear Lead is een plat loodtype dat perfecte inhaking eigenschappen heeft. Bovendien blijft het door de platte vorm goed liggen, ook als er een lichte stroming staat. Het lood heeft een donkere matte coating die niet reflecteert. Hierdoor valt je lood niet op onder water zodat schuwe karpers niet kunnen schrikken van je lood.

Een leuk detail is dat aan de ene kant van het lood een karper staat afgebeeld. Dit maakt natuurlijk voor de werking weinig uit, maar we vonden het toch bijzonder om even te melden. Aan de andere kant van het lood staat het gewicht, wat natuurlijk wel weer erg nuttig is. Je weet dan altijd precies hoe zwaar het lood is dat je in je handen hebt.

Het lood is voorzien van een sterke swivel (wartel). Kies uit diverse gewichten!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten