Winkelwagen Geen producten

Waarom Karper XL?

Gratis verzending bij € 50
Levering binnen 1 dag
60 dagen retour
Niet goed? Geld terug
10% voor het goede doel

 
 
 

Karperlood Flat Pear Wartel Lood

Karperlood Flat Pear Wartel Lood
0 Reviews | Review toevoegen

Het bekende Flat Pear Lead is een plat karperlood dat perfecte inhaking eigenschappen heeft. Daarnaast blijft het lood door de platte vorm goed liggen!

€ 2,95
€ 1,50
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Het bekende Flat Pear Lead is een plat loodtype dat perfecte inhaking eigenschappen heeft. Bovendien blijft het door de platte vorm goed liggen, ook als er een lichte stroming staat. Het lood heeft een donkere matte coating die niet reflecteert. Hierdoor valt je lood niet op onder water zodat schuwe karpers niet kunnen schrikken van je lood.

Een leuk detail is dat aan de ene kant van het lood een karper staat afgebeeld. Dit maakt natuurlijk voor de werking weinig uit, maar we vonden het toch bijzonder om even te melden. Aan de andere kant van het lood staat het gewicht, wat natuurlijk wel weer erg nuttig is. Je weet dan altijd precies hoe zwaar het lood is dat je in je handen hebt.

Het lood is voorzien van een sterke swivel (wartel). Kies uit diverse gewichten!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten
Bij Karper XL vind je alles voor het karpervissen. Maak je karperdroom waar!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW