Hit & Run Inline Lood (PB Products)
0 Reviews | Review toevoegen

Het populaire Hit & Rune Inline Lead is één van de veiligste systemen voor het vissen op karper. Kies uit diverse gewichten in 3 camouflage kleuren!

€ 2,89
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen

Het populaire Hit & Rune Inline loodsysteem is één van de veiligste systemen voor het vissen op karper. Als de lijn breekt tijdens het drillen hoeft de karper nooit meer met het lood en een stuk hoofdlijn rond te zwemmen.

De loodjes zijn voorzien van speciale Inserts die perfect aansluiten op het lood. Het lood kun je daardoor heel eenvoudig verwijderen van de Insert, zonder de Insert te verwijderen. Handig als je snel het loodgewicht wilt aanpassen of het lood eraf wilt halen tijdens het transport!

Hit & Run Inline Lead is verkrijgbaar in de kleuren Gravel, Silt en Weed in diverse gewichten. Het Hit & Run systeem werkt het beste in combinatie met de Silk Ray leader (hele soepele leaders) of de Tungsten Loaded leader.
 
  • 100% veilig en visvriendelijk lood systeem
  • Wissel snel van gewicht of kleur met de handige inserts
  • Verwijder het lood tijdens transport om je hengels te beschermen
  • Wordt geleverd inclusief insert en tailrubber in bijpassende kleur
  • Kies uit 3 verschillende kleuren voor een perfecte camouflage

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten