Gator Braid Camo 1000 m. Gevlochten Lijn (PB Products)

Gator Braid 2-Tone (1000 meter) (PB Products)
Gator Braid Camo 1000 m. Gevlochten Lijn (PB Products)
1 Review | Review toevoegen
Gator Braid is een soepele en zinkende gevlochten lijn waar geen rek in zit. U hebt hiermee direct contact met de karper. Ideaal voor het vissen bij obstakels of op afstand!

Levertijd

1 dag

€ 94,95
Prijs per 1000 m.

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Gator Braid is een soepele en zinkende gevlochten lijn waar nagenoeg geen rek in zit. Hierdoor is deze lijn uitermate geschikt voor het vissen bij obstakels of op extreem grote afstanden.

U heeft hiermee heel direct contact met de karper, waardoor je perfect kunt drillen en ook op grote afstand alle aanbeten goed worden doorgegeven. De lijn heeft een unieke camouflage kleur waardoor hij goed gecamoufleerd ligt op iedere ondergrond.

Gator Braid 2-tone van PB Products wordt geleverd op spoelen van 1.000 meter met een diameter van 0,26 mm (25 lb) of 0,35 mm (35 lb).

Tip: bekijk hier de Gator Braid Camo 1200 meter (verkrijgbaar in 0,26 mm en 0,30 mm).

Sorteren op:

Review toevoegen
Boudewijn - 28-01-2016 15:09

Deze gevlochten lijn had ik vorig jaar in Frankrijk mee naar volle tevredenheid. Hij was helaas niet goedkoop maar ik had wel 2 grote baitrunners helemaal volgespoeld en nog steeds lijn over! Als je je lijnen gaat uitvaren naar bijvoorbeeld de overkant is het echt een must om voor gevlochten lijn te kiezen.

Tip: ik gebruik voor de zekerheid altijd wel een nylon voorslag.