Breekstaafjes 2 st. (3,0 x 25 mm)

Breekstaafjes 2 st. (3,0 x 25 mm)
Breekstaafjes 2 st. (3,0 x 25 mm)
0 Reviews | Review toevoegen

Deze heldere Sun Light breekstaafjes hebben een extreem hoge licht opbrengst. Stop ze in je dobber of swinger voor een perfecte zichtbaarheid!

Levertijd

1 dag

€ 0,95
Prijs per 2

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De meeste karpervissers vissen 's nachts op karper. Hoewel je midden op de dag ook prima karpers kunt vangen, gaat het in het donker toch net wat beter, zeker in de warmere maanden. Deze heldere Sun Light breekstaafjes hebben een extreem hoge licht opbrengst. Stop ze in je dobber of swinger voor een perfecte zichtbaarheid!

Deze gele mini breekstaafjes zijn met hun dikte van 3 mm. net een stukje kleiner dan de standaard breekstaafjes. In sommige dobbers passen namelijk de dikkere breekstaafjes (van 4,5 mm) niet.

Ieder pakje bevat 2 stuks in het formaat Ø 3,0 x 25 mm.

Gebruiksaanwijzing: om de breekstaafjes te activeren moet je ze voorzichtig buigen tot je een knik hoort. Daarna moet je even schudden om de chemische stoffen goed te mengen zodat de lichtopbrengst maximaal is. Ze blijven vervolgens tot 8 uur lang licht geven!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten