Winkelwagen Geen producten

Waarom Karper XL?

Gratis verzending bij € 50
Levering binnen 1 dag
60 dagen retour
Niet goed? Geld terug
10% voor het goede doel

 
 
 

Infrarood Bivvy Alarm Draadloos

Infrarood Bivvy Alarm Draadloos
Infrarood Bivvy Alarm Draadloos
Reviews | Review toevoegen

Met dit waterdichte anti-diefstal alarm zit je een stuk veiliger te vissen aan de waterkant. Je kunt hem bovendien koppelen aan de draadloze ontvanger van je beetmelders!

Standaard levertijd

1 dag

€ 34,95
€ 27,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Met dit waterdichte anti-diefstal alarm zit je een stuk veiliger te vissen aan de waterkant. Vooral bij het nachtvissen wil je natuurlijk niet dat je kostbare karperspullen worden gestolen. Dit infrarood bivvy alarm heeft een bereik van 3 tot 5 meter met een infrarood hoek van 100 graden. Zodra er dan 's nachts iemand in de buurt komt zal het alarm af gaan. Je kunt hem bovendien koppelen aan de draadloze ontvanger* van je beetmelders!

Hij werkt op 3 x AAA batterijen en het gebruik is heel eenvoudig. Na het inschakelen heb je nog een halve minuut om naar je bivvy te lopen, daarna schakelt het alarm zichzelf in. Als de infrarood sensor beweging registreert gaat hij af, en blijft nadat de beweging weg is nog een halve minuut door gaan.

* Dit infrarood alarm kun je koppelen aan de draadloze ontvanger van je beetmelderset. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je hier nog ruimte voor hebt, anders kun je 1 beetmelder niet meer gebruiken. Vaak hebben ontvangers ruimte voor 4 beetmelders (te zien aan 4 kleuren LED's) terwijl er maar 3 beetmelders bij zitten. Je kunt dan optioneel een 4e beetmelder koppelen, of natuurlijk dit bivvy alarm.

Let op: we hebben dit infrarood anti-diefstal alarm niet met alle mogelijke modellen en merken beetmelders getest. Het draadloze signaal werkt door middel van de frequentie 433,92 MHz. Deze frequentie wordt voor veel draadloze beetmeldersets gebruikt. Hij werkt bijvoorbeeld prima samen met de draadloze beetmelderset van NGT.

Handleiding koppelen Draadloos Bivvy Alarm
1. Zet eerst het Infrarood Bivvy Alarm eerst uit voor je begint.
2. Zet ook je draadloze beetmelders en de draadloze ontvanger uit.
3. Zet vervolgens de ontvanger van je beetmelderset aan in de reset modus waarbij je beetmelders kunt koppelen. Hoe dit precies moet verschilt per model, bekijk hiervoor de handleiding van je beetmelderset.
4. Afhankelijk van de volgorde van de LED's wil je wellicht eerst de beetmelders koppelen (bijvoorbeeld blauw beetmelder aan blauwe led, rode beetmelder aan rode led enzovoorts). Soms kun je ook gelijk doorgaan naar het ongebruikte LED dat je hiervoor wilt gebruiken.
5. Als je gekomen bent bij het LED dat nog vrij is zet je het bivvy alarm aan. Hij zal dan 20 seconden lang signalen geven om te koppelen met de ontvanger.
6. Zodra hij gekoppeld is met je ontvanger zal deze waarschijnlijk een piep of ander signaal geven als bevestiging.
7. Zet daarna de bivvy alarm uit voor je verder gaat met het koppelen van eventuele andere beetmelders.
8. De instellingen worden automatisch opgeslagen door je ontvanger, totdat je deze natuurlijk zelf weer een keer reset om opnieuw te koppelen waarbij de oude instellingen worden overschreven of verwijderd.

Review toevoegen

Bedankt voor je review!

Je beoordeling wordt na goedkeuring binnen 2 dagen geplaatst.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Bij Karper XL vind je alles voor het karpervissen. Maak je karperdroom waar!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW