Infrarood Bivvy Alarm

Infrarood Bivvy Alarm
Infrarood Bivvy Alarm
0 Review | Review toevoegen
Met dit infrarood alarm kun je voortaan veilig slapen bij het nachtvissen. Door de sensor gaat het alarm af als er iemand bij je spullen komt!

Levertijd

1 dag

€ 24,95
€ 16,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Bij het karpervissen neem je vaak voor een kapitaal aan visspullen mee naar het water. Helaas komt het tegenwoordig steeds vaker voor dat karpervissers 's nachts bestolen worden. Om dit te voorkomen kun je het beste een anti-diefstal alarm gebruiken. Dit alarm heeft een infrarood detector met een bereik van 3 tot maximaal 5 meter. De bewegingsmelder reageert op bewegingen van mensen en grote dieren zodat je met een alarmsignaal gewaarschuwd wordt als er iemand te dicht in de buurt van je spullen komt.

Je kunt het alarm eenvoudig op bijvoorbeeld je rodpod of een bankstick klemmen en vast draaien. Als je hem aan zet heeft hij een vertraging van 30 seconden zodat je rustig naar je bivvy kunt lopen zonder dat het alarm af gaat. Na 30 seconden is het alarm actief en gaat hij af als er iemand langs loopt. Als de sensor geen bewegingen meer registreert stopt hij vanzelf weer na 25 seconden. Bescherm jezelf en voorkom diefstal met dit handige alarm!

Het alarm heeft een verstelbaar volume en werkt op 3 x AAA batterijen.
 
  • Met dit infrarood alarm kun je veilig gaan slapen tijdens het nachtvissen
  • De bewegingsdetector zorgt ervoor dat het alarm af gaat als er mensen langs lopen
  • Hij heeft een detectiehoek van 100 graden en een bereik van 3 tot 5 meter
  • Het bivvy alarm is 100% waterdicht dus je kunt hem ook in de regen gebruiken
  • Voorkom dat je hengels, beetmelders en andere dure spullen gestolen worden

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.