Kryston Bogey Particle Fixer
0 Reviews | Review toevoegen

De Bogey Particle Fixer van Kryston is een uniek hulpmiddel om kleine partikels als hennep of pellets als haakaas te kunnen gebruiken. De gel is onzichtbaar, reukloos en smaakloos.

Standaard levertijd

1 dag

€ 9,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De Bogey Particle Fixer van Kryston is een uniek hulpmiddel om kleine partikels of pellets als haakaas te kunnen gebruiken. Partikels worden veel gebruikt als voer, echter is het vissen met bijvoorbeeld hennepzaadjes als haakaas wat lastig. Met deze stevige, doorzichtige en kleverige gel kun je makkelijk een balletje van bijvoorbeeld hennep kneden. Onweerstaanbaar op een bed van hennep! 

Omdat het vissen met klein aas niet veel gebeurd is dit een killer op dressuur wateren. Je kunt deze Particle Fixer gebruiken in combinatie met alle droge zaden, partikels of micro pellets. Kneed het makkelijk in iedere gewenste vorm en vis ermee op de bodem, als pop-up of als water. De gel is onzichtbaar, reukloos en smaakloos waardoor karpers geen argwaan zullen krijgen en de smaak of geur niet negatief beïnvloed worden.
 

  • Maak makkelijk stevige haakaasjes van je partikels
  • Een dressuur doorbrekend alternatief voor boilies
  • De Kryston Bogey is geurloos, smaakloos en niet giftig
  • Ideaal voor karper, barbeel, zeelt en andere vissoorten
  • Perfect te combineren met een flavour

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten