Winkelwagen Geen producten

Waarom Karper XL?

Gratis verzending bij € 50
Levering binnen 1 dag
60 dagen retour
Niet goed? Geld terug
10% voor het goede doel

 
 
 

Imitatie Rivierkreeft

Imitatie Rivierkreeft
Imitatie Rivierkreeft
0 Reviews | Review toevoegen

Deze kleine rode imitatie rivierkreeften zijn ideaal voor het vissen op onder andere karper. Overigens kun je deze imitatie kreeftjes ook prima inzetten voor andere vissoorten.

Standaard levertijd

1 dag

€ 6,95
€ 4,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Deze kleine rode imitatie rivierkreeften zijn ideaal voor het vissen op onder andere karper. Net als insecten en andere waterdieren staat er ook regelmatig kreeft bij de karper op het menu. Overigens kun je deze imitatie kreeftjes ook prima inzetten voor andere vissoorten.

De donkerrode kreeftjes (Crawfish) zijn realistisch vormgegeven en ongeveer 3 centimeter lang. Ze hebben drijvende eigenschappen en worden geleverd in een handig potje met deksel.

De rode Amerikaanse rivierkreeft kan voor flink wat overlast zorgen. Deze kreeften (of krabben) maken het je soms niet makkelijk en zijn op sommige wateren een echte plaag. Ze knippen je aas van de haak en maken heel je onderlijn in de knoop of kapot. Tegelijk vormen de rode rivierkreeftjes ook een natuurlijk voedselbron voor karpers. En daar kun je natuurlijk je voordeel mee doen door op dit soort wateren met imitatie kreeftjes te vissen. De kreeften zelf laten dit imitatie aas links liggen. En voor de karpers is het natuurlijk een lekker hapje!

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Bij Karper XL vind je alles voor het karpervissen. Maak je karperdroom waar!

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW