Boilie Roltafel

Boilie Roltafel 16 mm / 20 mm / 24 mm
Boilie Roltafel
3 Reviews | Review toevoegen
Ga je zelf boilies maken? Dan kun je niet zonder een degelijke roltafel. Met deze boilie roller kun je in korte tijd veel boilies draaien. Kies uit veel verschillende diameters!

Levertijd

1 dag

€ 29,95
€ 24,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
 
Ga je zelf boilies maken? Dan kun je niet zonder een degelijke roltafel. Deze boilie roller heeft 2 handvaten waardoor hij erg soepel gaat. Met deze grote boilieplank kun je in korte tijd veel boilies draaien.

Tip: gebruik een boiliegun om worsten te maken van je boiliedeeg. De boilieworst(en) leg je vervolgens in de lengte over de roltafel (maximaal 2 worsten tegelijk) waarna je ze zelf kunt rollen.

De afmetingen van deze boilie roltafel zijn 42 x 25 cm. Geschikt voor het maken van boilies met een diameter van 8 mm, 11 mm, 14 mm, 16 mm, 18 mm, 20 mm, 24 mm, 30 mm of 35 mm.
 
  • Maak voortaan zelf je eigen boilies met deze boilie plank
  • Gebruik je favoriete boilie ingrediënten voor je eigen mix
  • De rolplank is makkelijk te gebruiken en schoon te maken
  • In korte tijd rol je veel boilies met deze grote boilieplank
  • Veel goedkoper dan kant-en-klare boilies kopen

Sorteren op:

Review toevoegen
Erik De Ben - 15-10-2023 10:04

Ben er superblij mee , ik gebruik dit niet om boilies mee te maken om te gaan vissen maar om bolletjes in marsepein te rollen , heb van iedere maat een roltafeltje aangeschaft , TOP !!!
Bovendien heel snel geleverd naar Belgie , en topservice ... er was een probleem met mijn BTW nr , na 1 mailtje meteen alles opgelost !

Gert Jan - 05-12-2020 16:47

Ik heb de 11 mm en 14 mm aangeschaft omdat ik graag met kleine boilies vis, maar die zijn vaak niet te krijgen of erg duur. Hiermee maak ik ze gewoon voordelig zelf met mijn eigen recept. Het zijn hele fijne draaitafels en ook prettig in gebruik!

Michiel - 14-03-2019 19:31

Prima roltafel, ik had er al één maar heb er nog 2 extra gekocht om ook andere diameters te kunnen maken. Een absolute aanrader als je zelf je boilies wilt maken en lekker snel geleverd ook!