Tacklebox + Rig Board 26 x 14,5 cm. (NGT)

Tacklebox + Rig Board 26 x 14,5 cm. (NGT)
0 Reviews | Review toevoegen

Deze compacte tacklebox van NGT is ideaal om je rigs en kleine materiaal in mee te nemen. Op het Rig Board met foam kun je overzichtelijk al je onderlijnen netjes opbergen!

Levertijd

1 dag

€ 19,95
€ 16,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen
Deze compacte tacklebox van NGT is ideaal om je rigs en kleine materiaal in mee te nemen. Op het Rig Board met foam kun je overzichtelijk al je onderlijnen netjes opbergen door middel van de meegeleverde pinnetjes.

In het deksel zitten vakken om al je andere spullen bewaren. In het grote vak kun je bijvoorbeeld boilienaalden of rig pullers kwijt, en in de 8 kleine vakjes kun je al je klein materiaal kwijt zoals swivels, leadclips en dergelijke.

Een ruime opbergbox met handige magneetsluitingen die compleet geleverd wordt met 20 oranje pinnetjes om je rigs vast te zetten!

De afmetingen van de tackle box zijn 26 x 14,5 x 4 cm.

Let op: Wordt geleverd zonder de afgebeelde inhoud (onderlijnen en onderlijn materiaal), maar wel met de pinnetjes uiteraard.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten