Karper Hanger Set 4 st. + Opbergbox

Karper Hanger Set 4 st. + Opbergbox
Karper Hanger Set 4 st. + Opbergbox
1 Reviews | Review toevoegen

Met een hanger of swinger vis je zo scherp mogelijk en mis je voortaan geen enkele aanbeet meer. Deze hangers hebben een fraai modern design en een betrouwbare lijnclip.

€ 39,95
€ 32,95
Prijs per set

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Met een hanger of swinger vis je zo scherp mogelijk en mis je voortaan geen enkele aanbeet meer. Deze hangers met zilverkleurige ketting hebben een fraai modern design en een betrouwbare lijnclip. Het is een ideale set voor iedere karpervisser.

Deze hanger set bestaat uit 4 verschillende kleuren hangers (Blauw, Groen, Geel en Rood) en wordt geleverd in een handig koffertje. Onmisbaar als je met beetmelders vist!

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Bink de Kievit - 13-06-2019 09:08

Toen ik het doosje ontving kwam ik er achter dat het een goedkoop plastic doosje is. Het doosje zat helemaal onder de krassen en deuken toen ik het uit de verzenddoos haalde. Het schuim waar de swingers inzitten was ook beschadigd en past allemaal net niet.

Kortom, het lijkt net alsof het al een paar keer gebruikt is en het product heeft een lage kwaliteit voor deze prijs.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten