Maden Dried Naturals (Pallatrax)

Maden Dried Naturals (Pallatrax)
0 Reviews | Review toevoegen

Maden zijn een perfect aas voor karper. Gebruik deze gedroogde maden door je grondvoer of boiliemix heen voor een natuurlijke aantrekkingskracht!

€ 7,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

Karpers eten graag maden, ze worden bijvoorbeeld niet voor niets zo vaak gehaakt aan de vaste stok tijdens het wedstrijdvissen. Maden zijn dan ook een perfect aas voor karper. Gebruik deze gedroogde maden door bijvoorbeeld je grondvoer of boiliemix heen voor een natuurlijke aantrekkingskracht op karpers.

Deze maden maken deel uit van de populaire Dried Naturals range van Pallatrax. Deze Dried Naturals producten bestaan uit gedroogd natuurlijk voedsel dat boordevol eiwitten en voedingsstoffen zit. Dit natuurlijke voedsel zal dan ook geen karper links laten liggen!

Let op: de maden worden niet meer in potten geleverd, maar in hersluitbare zakken. Er zit gewoon nog steeds dezelfde hoeveelheid in (ongeveer 90 gram) maar dan makkelijker op te bergen en mee te nemen.

  • Maden zijn vaak een vergeten aas, maar karpers zijn er verzot op
  • Vooral op dressuur water zijn karpers erg voorzichtig met boilies
  • Met natuurlijk aas hebben karpers echter totaal geen argwaan
  • Voeg deze maden toe aan bijvoorbeeld je method mix of spodmix
  • Ook kun je ze perfect aan je boiliemix toevoegen als zelf boilies draait

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten